En läskig nästanolycka

January 22, 2013

En god vän till mig lyckades nästan bli ihjälkörd av en bil när hon och hennes hund Freja (en svart labrador) var ute och joggade en sen kväll förra veckan. Inte så konstigt, det är ju ordentligt mörkt om kvällarna fortfarande och hon (min vän alltså) har en så gott som alltid hyfsat mörka kläder vilket verkligen inte gör saken bättre. Jag har sedan en längre tid tjatat om att hon verkligen måste börja bära reflexväst så att hon syns ordentligt, faktum är att hon borde skaffa reflexvästar både till sig själv och hunden omgående här. För nästa gång kan det mycket väl gå ytterst illa och det vore verkligen tragiskt och deprimerande på alla sätt och vis. Jag tänker också tjata på henne tills hon tar den här frågan på lite större allvar, handlar trots allt om en ytterligt viktig fråga och inget som man bör strunta i hur som helst.

Leave a Reply