Glöm inte att hålla koll på hur din sida rankar

August 9, 2015

Sökordsoptimering brukar oftast handla om att välja sökord som har lite konkurrens hos Google. Man vill hamna så högt upp i listorna som möjligt då någon söker efter just det ordet man har valt att bygga sin sida omkring. Det många ofta glömmer när sidan är klar är att man alltid måste hålla ett aktivt öga på hur rankingen utvecklas, både gällande ens egna position och konkurrenternas.

Istället för att som förr behöva ha externa hjälpmedel för att få en överblick av rankingen kan man nu sköta allt på ett och samma ställe. Ett plugin som Wincher Google rank tracker hjälper dig att hela tiden vara uppdaterad på hur din sida presterar i Googles rankingsystem. Direkt i WordPress kan du nu föra statistik över hur din sida presterar gentemot andra och dessutom få allting serverat på ett bekvämt vis på samma ställe som du arbetar med sidan.

Leave a Reply